Chocolademousse met kaneel
25 personen
Met één simpele toevoeging maak je jouw chocolademousse verrassend van smaak. Serveer deze variant met kaneel vooral in het najaar en kies ook eens voor speculaaskruiden als alternatief.
€ 6,63 per recept / € 0,27 p.p.*
Ingrediënten / Benodigdheden
Ingrediënten:
- 1 liter Alsa chocolade mousse vloeibaar
- 8 g kaneelpoeder
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
- Meng de kaneelpoeder door de vloeibare chocolade mouse in de keukenmachine op een lage stand
- Klop de mousse op in een keukenmachine gedurende 3-5 minuten voor een lichte en luchtige mousse, voor een meer vaste mousse 6-10 minuten kloppen
- Portioneer de mousse met een spuitzak in glazen, schaaltjes, dessert-lepels, etc.
- Plaats de mousse gedurende 2 uur in de koeling alvorens te serveren.
Tip: De mousse kan tot 48 uur in de koeling worden bewaard.
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier.