Crème brûlée
10 personen
Wat een spannende combinatie! Munt en peper geven frisheid en pit aan de romige basis van crème brûlée. De smaken combineren perfect met de gebrande suiker.
€ 7,36 per recept / € 0,74 p.p.*
Ingrediënten / Benodigdheden
Ingrediënten:
- 1 liter Alsa Crème Brûlée vloeibaar
- 8 g munt-peper essence (20 druppels)
- 200 g rietsuiker (voor het karamelliseren)
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
- Schenk de crème brûlée in een pan
- Voeg de munt-peper essence toe
- Breng het onder voortdurend roeren aan de kook
- Portioneer de crème brûlée
- Laat in de koeling opstijven
- Bestrooi de crème brûlée voor het serveren met rietsuiker en brand het voor een mooie karamelisatie
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier.