Recepten / Dessert / Crème brûlée

Crème brûlée

10 personen

Wat een spannende combinatie! Munt en peper geven frisheid en pit aan de romige basis van crème brûlée. De smaken combineren perfect met de gebrande suiker.

€ 7,36 per recept / € 0,74 p.p.*


Ingrediënten / Benodigdheden

Ingrediënten:

  • 1 liter Alsa Crème Brûlée vloeibaar
  • 8 g munt-peper essence (20 druppels)
  • 200 g rietsuiker (voor het karamelliseren)

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

  • Schenk de crème brûlée in een pan
  • Voeg de munt-peper essence toe
  • Breng het onder voortdurend roeren aan de kook
  • Portioneer de crème brûlée
  • Laat in de koeling opstijven
  • Bestrooi de crème brûlée voor het serveren met rietsuiker en brand het voor een mooie karamelisatie

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.