Chocolademousse met citrus

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
Recept voor 25 personen

€ 7,16 per recept / € 0,29 p.p.*

Een frisse twist voor jouw dessert. De combinatie van 2 soorten citrus geeft de chocolademousse een spannendere smaak. Simpel te bereiden én op te variëren met andere citrusvruchten.

Bereidingswijze:
  • Rasp 3/4 van de citroen en de sinaasappel door de vloeibare chocolade mouse
  • Bewaar 1/4 van de citroen en de sinaasappel voor de garnering
  • Klop de mousse in de keukenmachine gedurende 3-5 minuten 
  • Voor een lichte en luchtige mousse 3-5 minuten kloppen en voor een meer vaste mousse 6-10 minuten kloppen
  • Portioneer de mousse met een spuitzak in glazen, schalen, dessert-lepels, etc.
  • Plaats de mousse gedurende 2 uur in de koelkast alvorens te serveren.
Afwerking: 
  • Garneren met citroen en sinaasappel rasp, partjes citrus en evt. cress of munt.

De mousse kan maximaal 48 uur in de koelkast worden bewaard.

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 
Chocolademousse met citrus

Ingrediënten: