Chocolademousse met kaneel

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
Recept voor 25 personen

 € 6,63 per recept / € 0,27 p.p.*


Met één simpele toevoeging maak je jouw chocolademousse verrassend van smaak. Serveer deze variant met kaneel vooral in het najaar en kies ook eens voor speculaaskruiden als alternatief.


Bereidingswijze:
  • Meng de kaneelpoeder door de vloeibare chocolade mouse in de keukenmachine op een lage stand 
  • Klop de mousse op in de keukenmachine gedurende 3-5 minuten 
  • Voor een lichte en luchtige mousse 3-5 minuten kloppen en voor een meer vaste mousse 6-10 minuten kloppen
  • Portioneer de mousse met een spuitzak in glazen, schalen, dessert-lepels, etc.
  • Plaats de mousse gedurende 2 uur in de koeling alvorens te serveren.

Tip:

De mousse kan maximaal 48 uur in de koeling worden bewaard.

* Prijzen zijn indicicatief en lopen uiteen per grossier.
Chocolademousse met kaneel

Ingrediënten: