Recepten / Dessert / Like It Berry Much

Like It Berry Much

36 personen

Frambozen gelei, Witte Chocolademousse, crunch en Aardbeimousse.

€ 14,52 per recept / € 0,40 p.p.* (Zonder topping)

Ingrediënten / Benodigdheden

Ingrediënten:

Frambozen gelei:

  • 5 dl frambozenpuree
  • 6,6 g gelatine Dr.Oetker Professional (2 bladen)

Witte Chocolademousse:

  • 200 g Alsa Witte Chocolade mix
  • 4 dl melk

Crunch:

  • 250 g Dr. Oetker Professional Mix voor Kruimelbodem
  • 70 g boter
  • 150 g gesuikerde pinda's

Aardbeienmousse:

  • 180 g Alsa Aardbeienmousse mix
  • 4 dl water

Garnering suggestie:

  • Plakjes verse aardbeien
  • Witte chocolade krullen
  • Muntblad

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Frambozen gelei:

  • Week de gelatine in koud water
  • Warm de frambozenpuree op
  • Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de puree
  • Laten afkoelen tot 35 graden
  • Vul 1/3 deel van het glas
  • Laat opstijven in de koeling

Crunch:

  • Hak de gesuikerde pinda's in grove stukken
  • Smelt de boter in een pannetje
  • Neem de pan van het vuur en roer de kruimelbodem mix door de gesmolten boter
  • Meng de pinda's met de kruimelbodem

Witte Chocolademousse: 

  • Meng de Alsa Witte Chocolademousse mix met de melk
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Aardbeienmousse:

  • Meng de Alsa Aardbeienmousse mix met het water
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Opbouw van de glazen:

  • Spuit een laag Witte Chocolademousse op de koude Frambozen gelei
  • Laat opstijven in de koeling
  • Verdeel een laagje crunch
  • Spuit een laag Aardbeienmousse, houd ruimte over onder de rand voor garnering

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.