Pistachemousse, koekjes crunch en bananen

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
Recept voor 25 personen

€ 16,22 per recept / € 0,65 p.p.*

De zachte smaken van pistache en banaan combineren perfect met de romige vanillemousse. De koekjes zorgen voor een lekkere crunch. Gebruik roomboterkoekjes voor een volle, boterige smaak.

Bereidingswijze:
  • Meng de pistache essence door de vloeibare vanille mousse 
  • Klop de mousse met de keukenmachine gedurende 3-5 minuten op de middelste stand
  • Doe de mousse in een spuitzak met het spuitmondje ø 1 cm
  • Maak grove stukken van de koekjes
  • Snijd de bananen in plakjes
  • Leg wat gebroken koekjes in een glas of weckpot
  • Spuit een laag pistache mousse op de koekjes
  • Leg de plakjes bananen erop
  • Herhaal de laag koekjes en pistache mousse 
  • Plaats de mousse gedurende 2-3 uur in de koeling alvorens te serveren

Afwerking:
  • Decoreer de pistache mousse met plakjes bananen (vers gesneden), koekjes en kruimels 

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 
Pistachemousse, koekjes crunch en bananen
Benodigdheden:
  • 25 glazen of vormpjes 150 ml 
  • 1 keukenmachine / mengmachine
  • Spuitzak
  • RVS kom
  • Spuitmondje  ø 1 cm 
  • Snijplank
  • Mes 
  • boolzeef

Ingrediënten: