1. Communiceer dat je geopend bent

Laat iedereen weten dat je klaar bent om bestellingen aan te nemen. Toon dit op je website en stuur een persoonlijke mail naar jouw vaste klanten. Maak ook gebruik van sociale media om je bereik te vergroten.

3. Laat je signature achter

Normaal laat je op je bord een signature achter. Doe dit bij bezorgen ook, maar dan net even anders. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje met een persoonlijk boodschap of gepersonaliseerde tasjes.

5. Zorg voor een gevarieerd aanbod

Natuurlijk moet je jouw classics op de menukaart behouden, maar probeer jouw gasten extra te verrassen door te variëren met nieuwe gerechten. Dit zorgt ervoor dat je gasten hier ook nieuwsgierig naar zijn en sneller opnieuw bestellen. Wat dacht je van iedere woensdag pizzadag?

Start eenvoudig met pizza

7. Maak een combideal

Heb jij een uitgiftepunt voor drinken? Creëer extra omzet door er iets lekkers bij te verkopen zoals appeltaart, gevulde speculaas, of wat dacht je van een oliebol? Maak gebruik van combideals om jouw verkoop te stimuleren! Met de mixen van Koopmans Professioneel maak je de lekkerste creaties die goed zijn voor je kassa aanslag.

Bekijk de rendementsberekening

9. Vergeet het dessert niet

Maak extra marge door desserts toe te voegen aan je menukaart. Met de producten van Alsa maak je snel en simpel nagerechten en kun je jouw desserts eenvoudig naar eigen smaak verfijnen. Wat dacht je van een twist met speculaas om in te spelen op het seizoen Ook in disposable zijn dit de perfecte desserts om je gasten mee te verrassen.

Download het Alsa inspiratieboek
Meer weten over Take Away of Delivery?

Onze consultants adviseren je graag! Neem contact met ons op via het contactformulier.  

2. Bepaal je bezorggebied

Bedenk in welke regio jij wilt bezorgen. Wat is haalbaar voor jou en de keuken? Attendeer gasten op de mogelijkheid om gerechten zelf op te halen. Dat scheelt jou weer tijd!

4. Presentatie voor thuis

Zorg ervoor dat de gast thuis ook de sfeer van jouw locatie 'proeft'. Denk aan een foto waarop het gerecht is opgemaakt, bereidingstips en het verhaal achter het menu. Maak de beleving compleet door een QR code van een playlist toe te voegen die perfect past bij het gerecht.

6. Inzetbaar voor elk moment van de dag

Werk met producten die je op meerdere momenten van de dag kunt inzetten. Wat dacht je van Pizza Perfettissima voor het lunch én avondmoment? Of American Pancakes van Koopmans Professioneel: heerlijk als ontbijt, tevens een perfecte invulling voor de lunch en het dessert. Met een eenvoudige twist is jouw dagmenu zo gevuld.

Alles over all day pancakes

8. Speel in op de feestdagen

De feestmaand komt eraan. Een maand waarin oliebollen niet kunnen ontbreken. Oliebollen zijn heerlijk zowel naturel als met krenten. Maar er zijn veel meer variaties mogelijk, wat dacht je van een berliner bol of krentenbrood op basis van oliebollenmix. Voeg meerdere variaties toe aan je to go menu en maak van je bestelling een feestje.

Professioneel oliebollen bakken

10. Goed verpakt

Denk goed na over hoe je je gerecht verpakt. Pak warme en koude gerechten apart in, en kies voor een verpakking waarin de kwaliteit overeind blijft. Via onze webshop kun je voordelig verpakkingsmateriaal bestellen.

Bestel hier verpakkingsmateriaal
Start met pizza Take Away of Delivery

Bekijk hier hoe je eenvoudig in 3 stappen start. De pizza's bestel je bij de grossier, alles wat je verder nodig hebt is te vinden in onze webshop