Wie zijn wij

Dr. Oetker Professional biedt de kok en/of ondernemer een voorsprong in het bereiden en aanbieden van bakproducten, desserts en pizza’s.  Met onze producten (van basis- t/m kant-en-klaar) ervaar je volop creativiteit en vrijheid. 

Onder de merken Dr. Oetker Professional, Koopmans Professioneel, Alsa, Pizza Perfettissima en Langnese bieden wij voor elke keuken passende oplossingen en invulling van commerciële kansen met onze kwaliteitsproducten.  

De ondersteuning van Dr. Oetker Professional gaat verder dan alleen in het aanbieden van producten. Ons team, van productontwikkelaar en productmanager tot rayon-/accountmanager, denkt mee in de zoektocht naar de geschikte oplossing. Wij ondersteunen vanaf de juiste bereiding van het product tot en met het verleiden van de gasten. Centraal binnen Dr. Oetker Professional staat het gemak voor jullie en genieten voor de gast.  

Alle informatie over onze producten en services is terug te vinden op onze website. Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan contact op via het contactformulier of zoek direct het mobiele nummer van de rayonmanager in jouw regio.

Producten

Benieuwd naar onze producten van Dr. Oetker Professional, Koopmans Professional, Alsa en Langnese? Lees meer

Bekijk het complete assortiment

Recepten

Staat jouw huisgemaakte taart al op de kaart?
Dr. Oetker Professional helpt jou op weg naar het maken van de heerlijkste taarten. Dr. Oetker Professional en Koopmans Professional hebben de kwaliteitsbakproducten voor jouw keuken. Wij laten je graag zien hoe je in een handomdraai de lekkerste taarten op de kaart kan zetten! Bekijk onderstaande inspiratie recepten van het online platform 'huisgemaakte taart op de kaart' en bak je unieke huisgemaakte taart! 

Huisgemaakte Taart op de Kaart