Wie zijn wij

Dr. Oetker Professional biedt de kok en/of ondernemer een voorsprong in het bereiden en aanbieden van bakproducten en pizza’s.  Met onze producten (van basis- t/m kant-en-klaar) ervaar je volop creativiteit en vrijheid. De ondersteuning van Dr. Oetker Professional gaat verder dan alleen in het aanbieden van producten. Ons team, van productontwikkelaar en product manager tot rayon-/accountmanager, denkt mee in de zoektocht naar de geschikte oplossing. Wij ondersteunen vanaf de juiste bereiding van het product tot en met het verleiden van de gasten. Centraal binnen Dr. Oetker Professional staat het gemak voor jullie en het genot voor de gast.  

Onder de merken Dr. Oetker Professional en Koopmans Professioneel bieden wij de basis van het bakken én volledige convenience. Voor elke aparte wens, kennis of middel bieden wij een aangepaste oplossing met onze kwaliteitsproducten.  

Alle informatie over onze producten en services vindt u terug op onze website. Heb je niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan contact op via het contactformulier of zoek direct het mobiele nummer van de rayon manager in uw regio.

 

Recepten

Staat jouw huisgemaakte taart al op de kaart?
Dr. Oetker Professional helpt jou op weg naar het maken van de heerlijkste taarten. Dr. Oetker Professional en Koopmans Professioneel hebben de kwaliteitsbakproducten voor jouw keuken. Wij laten je graag zien hoe je in een handomdraai de lekkerste taarten op de kaart kan zetten! Bekijk onderstaande inspiratie recepten van het online platform 'huisgemaakte taart op de kaart' en bak je unieke huisgemaakte taart! Lees meer

Producten

Benieuwd naar onze producten van Dr. Oetker professional en Koopmans profesioneel? Lees meer

Ondersteuning

Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van producten. Ons team denkt met je mee in de zoektocht naar de juiste oplossingen voor uw vraag of probleem, groot of klein, van de bereiding tot en met het verleiden van de gasten tot aankoop. Lees meer