NIEUW! Alsa topping karamel zeezout

Alsa topping karamel zeezout

Geef ijs, je dessert of taart een extra twist door het gebruik van Alsa topping! Met onze vijf smaken bieden we een gevarieerd aanbod toppings. Nieuw in het assortiment is de smaak Karamel Zeezout. Een heerlijke karamelsmaak met een vleugje zeezout en een mooie karamelkleur. Een perfecte smaakcombinatie die niet meer weg te denken is.

  • Inhoud 1 liter
  • Handige lekvrije doseerdop
  • Kwalitatieve, romige, vloeibare desserttopping
  • Goed te combineren met bv. ijs, mousse, gebak, pannenkoeken, etc.
  • Na opening bij kamertemperatuur 1 maand houdbaar; gekoeld 3 maanden houdbaar
  • Geschikt voor een glutenvrij dieet

Vraag nu een gratis sample aan!

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder de afbeelding van de Pannenkoeken.

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.