Verbeterde receptuur

Ga voor gemak met Alsa
Gemak in de keuken is steeds belangrijker. Met de liquide desserts van Alsa maak je in een handomdraai heerlijke desserts. Maak kennis met onze verbeterde Crème Brûlée en Panna Cotta, nu nog voller en romiger van smaak. De bereiding is eenvoudig; opwarmen, portioneren, terug koelen en serveren maar.
Crème Brûlée

Panna Cotta
De receptuur van is van een oliebasis naar een melkvet basis (slagroom) gedaan. Hierdoor is de smaak nog volle en romiger, zoals een Panna Cotta hoort te zijn. Tevens zijn de voedingswaarden verbeterd.

Compleet assortiment
Het Alsa liquide assortiment bestaat naast de verbeterde producten uit een chocolademousse, vanillemousse en een chocolade- en vanillesaus. Twee heerlijke mousses met een zachte en luchtige structuur.

Verkrijgbaarheid grossier
Met de vloeibare desserts van Alsa heb je in een handomdraai heerlijke desserts klaar om te serveren. Benieuwd naar de vloeibare desserts van Alsa? Bekijk de verkrijgbaarheid bij je grossier.

