Recepten / Dessert / Passionate Coconut

Passionate Coconut

36 personen

Kokos mousse met Passievrucht gelei

€ 8,91 per recept / € 0,25 p.p.* (Zonder topping)

Ingrediënten / Benodigdheden

Ingrediënten:

Passievrucht gelei:

  • 5 dl passievruchtpuree
  • 120 g suiker
  • 9 g gelatine Dr. Oetker Professional (2,5 blad)

Kokosmousse:

  • 180 g Alsa Kokosmousse mix
  • 4 dl melk

Garnering suggestie:

  • Verse passievrucht
  • Kokos flakes of verse kokos
  • Witte chocolade
  • Meringue staafjes 

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Passievrucht gelei:

  • Week de gelatine in koud water
  • Warm de passievruchtpuree met de suiker op
  • Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de puree
  • Laat afkoelen tot 35 graden
  • Vul 1/3 deel van het glas
  • Laat opstijven in de koeling

Kokosmousse:

  • Meng de Alsa Kokosmix met de melk
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Opbouw van de glazen:

  • Spuit een laag Kokosmousse op de koude Passievrucht gelei, houd ruimte over voor garnering

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.