Recepten / Dessert / Raspberry Refreshment

Raspberry Refreshment

36 personen

Verras je gasten met deze mooie presentatie van Vanille en Frambozen Panna Cotta

€ 21,85 per recept / € 0,61 p.p.* (Zonder topping)

Ingrediënten / Benodigdheden

Ingrediënten:

Frambozen Panna Cotta:

  • 195 g Alsa Panna Cotta mix
  • 2,4 dl halfvolle melk
  • 7,5 dl slagroom
  • 5,4 dl frambozenpuree

Vanille Panna Cotta:

  • 195 g Alsa Panna Cotta mix
  • 7,5 dl halfvolle melk
  • 7,5 dl slagroom
  • 2 Gourmet vanille stokjes Dr. Oetker Professional

Garnering suggestie:

  • Verse frambozen
  • Alsa frambozen topping
  • Verse basilicum
  • Verse munt

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Frambozen Panna Cotta:

  • Breng de melk, room en de frambozenpuree aan de kook
  • Voeg de Panna Cotta mix toe en breng opnieuw aan de kook
  • Laat afkoelen tot 35 graden
  • Leg de glazen schuin op een muffinplaat
  • Vul de glazen schuin tot 1 cm onder de rand van het glas
  • Zet de glazen in de koeling en laat ongeveer 10-15 minuten stijven

Vanille Panna Cotta:

  • Snijd de vanillestokjes door het midden en haal het merg met de rug van een mes eruit
  • Breng de melk, room en vanille aan de kook
  • Haal van het vuur en laat 10 minuten trekken
  • Voeg de Panna Cotta mix toe en opnieuw opkoken
  • Laat afkoelen tot 35 graden
  • Zet de gevulde glazen met Frambozen Panna Cotta rechtop en vul de glazen met de Vanille Panna Cotta, houd ruimte over voor garnering
  • Zet de glazen in de koeling en laat ongeveer 10 minuten stijven

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.