Recepten / Dessert / Blossum Up

Blossum Up

36 personen

Chocolade mousse, Vanille mousse met oranje bloesem en mango gelei

€ 11,96 per recept / € 0,33 p.p.* (Zonder topping)

Ingrediënten / Benodigdheden

Ingrediënten:

Chocolademousse:

  • 4 dl melk
  • 192 g Alsa Chocolademousse Douceur

Mango gelei:

  • 3,5 dl mangopuree
  • 6.6 g gelatine Dr. Oetker Professional (2 bladen)

Vanillemousse met oranje bloesem:

  • 142 g Alsa Vanillemousse mix
  • 4 dl water
  • 5 ml oranje bloesem (1 theelepel)

Garnering suggestie: 

  • Plakjes mango
  • Chocolade krullen
  • Eetbaar bloemetje  

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Mango gelei:

  • Warm de mangopuree op
  • Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de puree
  • Laat afkoelen

Chocolademousse: 

  • Meng de Alsa Chocolademousse mix met de melk
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Vanillemousse met oranje bloesem: 

  • Meng de Alsa Vanillemousse mix met het water
  • Voeg de oranje bloesem toe
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Opbouw van de glazen: 

  • Vul de glazen met een laag chocolademousse
  • Laten opstijven in de koeling
  • Giet een laag Mango gelei erop met een sausdispenser of maatbeker
  • Laat opstijven in de koeling
  • Spuit de Vanillemousse met oranje bloesem op de Mango gelei, houd ruimte over voor garnering

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.