Baktijden La Pinsa

Bak de perfecte pinsa

Hoe bak je La Pinsa! het beste af? Vind hier de baktijden per verschillende type oven.

De baktijden zijn een richtlijn en zijn van toepassing als de pinsa bevroren de oven ingaat. Afhankelijk van het type apparaat en topping op de pizza kan de baktijd variëren. Mocht je verder nog advies nodig hebben, neem dan contact op met de pizza consultants van Dr. Oetker Professional.

Afbak instructie steenoven en combisteamer

Afbak instructie per type oven

Steenoven

  • Bovenwarmte: 260°C
  • Onderwarmte: 260°C
  • Bak de pizza in de voorverwarmde steenoven gedurende 8 min.
  • Tip: draai de pinsa af en toe voor een gelijkmatiger bakresultaat


Combisteamer

  • Baktemperatuur: 200°C
  • Ventilatorsnelheid: 50%
  • Bak de pizza af op 200°C gedurende 9 min.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.