Pizza Perfettissima: de pizza totaaloplossing voor jouw strandtent! 
Binnen 1 week pizza op de kaart onmogelijk? Dr. Oetker Professional belooft het je!
Pizza Perfettissima biedt een compleet concept waarmee je snel en gemakkelijk margerijke pizza’s toevoegt aan jouw menukaart. Van vegan basis tot getopte clean label pizza, van oven tot service; aan alles is gedacht! Creëer eenvoudig voor jong en oud een authentieke Italiaanse beleving. Heerlijk op het terras. Ook ideaal als take away.

8 redenen om te starten met Pizza Perfettissima!

1. Populair gerecht

Pizza op de menukaart is een populair gerecht. Strandgasten bestellen frequent pizza. Pizza Perfettissima zet je binnen één week op je menukaart. Heerlijk op locatie. Door ook in te spelen op take away bedien je ook de strandgasten die een pizza afhalen.

3. Breed assortiment

Ons assortiment bestaat uit 8 verschillende pizza's. Top zelf de 29 cm vegan basis af of ga aan de slag met een volledig getopte 29 cm pizza. Ons assortiment bestaat uit: Margherita (v), Quattro Formaggi (v), Verdure Grigliate (v), Salame, Tonno of BBQ Pollo. Of kies voor een 22 cm Margherita: ideaal als kinderpizza of als lunchoplossing

Bekijk hier het assortiment

5. Ideaal voor take away en delivery

Heerlijk op locatie en tevens perfect voor take away en delivery. Dr. Oetker Professional biedt ook pizzadozen, zodat de pizza bij afhaal en bezorging knapperig, warm én smaakvol blijft. Deze zijn verkrijgbaar bij je grossier en in onze webshop.

Download kennisdocument

7. Snel bereid

Vooral op drukke stranddagen wil je je gasten snel bedienen. Met ongeveer 4 minuten baktijd is onze pizza in een mum van tijd klaar. Het enige dat je hoeft te doen is de pizza's uit de vriezer halen, af te bakken en serveren maar. Dat is lekker marge maken!

Bekijk de baktijden per oven

2. Authentieke beleving

Pizza Perfetissima biedt clean label pizza's met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Onze pizza's zijn gemaakt van deeg dat in de oven nog rijst; wat een krokante, ambachtelijke deegrand als resultaat geeft. Zoals het hoort bij een echte Italiaanse pizza!

4. Geen voedselverspilling

Onze pizza hoef je niet te ondooien. Doordat de pizza's direct vanuit de vriezer te bereiden, speel je eenvoudig in op de drukte. Dus geen schatting in verkoopaantallen en geen ontdooide pizza's waar je einde dag niets meer mee kunt. Met Pizza Perfettissima bespaar je dus direct!

6. Door iedereen te bereiden

Vanuit de vriezer, direct de oven in en serveren maar. Het bereiden van de pizza's kan ieder personeelslid. Met ongeveer 4 minuten baktijd is onze pizza in een mum van tijd klaar.

8. Service tot in de puntjes

Wij denken graag met je mee voor de perfecte invulling op jouw locatie. Dr. Oetker Professional regelt vervolgens alles voor je. Binnen een week heb jij Pizza Perfettissima op je menukaart. Pizza's, een oven (gebruiksklaar en geïnstalleerd) en snelle service in één!

Naar de webshop
Service tot in de puntjes

De pizza's bestel je bij je grossier. Alles wat je verder nodig hebt is te vinden in onze webshop.Vraag gratis een Proefbox Pizza Perfettissima aan OP=OP

Wil jij starten met de verkoop van pizza? Pizza Perfettissima is heerlijk op locatie en tevens ideaal voor roomservice, take away en delivery. Ontvang gratis een Proefbox met 8 smaken Pizza Perfettissima. De Proefbox bevat een 29 cm vegan basis en 6 getopte 29 cm pizza’s: Margherita (v), Quattro Formaggi (v), Verdure Grigliate (v), Salame, Tonno of BBQ Pollo. In de Proefbox zit ook een 22 cm Margherita: ideaal als kinderpizza of als lunchoplossing. Vul het formulier in en ontvang de pizza’s op het gewenste aflevermoment.
OP=OP. Uitsluitend voor horeca professionals.