Recepten / Dessert / Blossum Up

Blossum Up

36 personen

Chocolade mousse, Vanille mousse met oranje bloesem en mango gelei

€ 11,96 per recept / € 0,33 p.p.* (Zonder topping)

Ingrediënten / Benodigdheden

Ingrediënten:

Chocolademousse:

  • 4 dl melk
  • 192 g Alsa Chocolademousse Douceur

Mango gelei:

  • 3,5 dl mangopuree
  • 6.6 g gelatine Dr. Oetker Professional (2 bladen)

Vanillemousse met oranje bloesem:

  • 142 g Alsa Vanillemousse mix
  • 4 dl water
  • 5 ml oranje bloesem (1 theelepel)

Garnering suggestie: 

  • Plakjes mango
  • Chocolade krullen
  • Eetbaar bloemetje  

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Mango gelei:

  • Warm de mangopuree op
  • Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de puree
  • Laat afkoelen

Chocolademousse: 

  • Meng de Alsa Chocolademousse mix met de melk
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Vanillemousse met oranje bloesem: 

  • Meng de Alsa Vanillemousse mix met het water
  • Voeg de oranje bloesem toe
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Opbouw van de glazen: 

  • Vul de glazen met een laag chocolademousse
  • Laten opstijven in de koeling
  • Giet een laag Mango gelei erop met een sausdispenser of maatbeker
  • Laat opstijven in de koeling
  • Spuit de Vanillemousse met oranje bloesem op de Mango gelei, houd ruimte over voor garnering

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.