Recepten / Dessert / Crispy Speculaas

Crispy Speculaas

36 personen

Speculaas-crème en speculaaskoekjes

€ 7,54 per recept / € 0,21 p.p.* (Zonder topping)

Ingrediënten / Benodigdheden

Ingrediënten:

Speculaas crème:

  • 195 g Alsa Crème Brûlée mix
  • 7,5 dl halfvolle melk
  • 7,5 dl slagroom
  • 5 g speculaas poeder

Speculaas:

  • 300 g speculaas koekjes (vulling en deco)

Garnering suggestie: 

  • Stukken speculaas
  • Mandarijn en amandel crunch
  • Chocolade krullen
  • Gekonfijte citrus schil

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Speculaas crème:

  • Breng de melk en room met de speculaas specerijen aan de kook
  • Voeg de Crème Brûlée mix toe en breng opnieuw aan de kook
  • Laat afkoelen tot 35 graden

Speculaas krokant: 

  • Hak de speculaas koekjes in grove stukken

Opbouw van de glazen:

  • Vul de glazen met stukken speculaas koekjes
  • Vul vervolgens met de Speculaas crème, houd ruimte over voor garnering
  • Laat opstijven in de koeling

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.