Dessert cocktail met een touch of orange
Alsa Dessert Drinks
Een licht dessert dat je ook kunt drinken. Volle roomsmaak met sinaasappel tonen.Ingrediënten / Benodigdheden
Alsa Dessert Drink Romig
Speculoos crumble
Monin Le Fruit Yuzu
(Gedroogde) sinaasappelschijf
Optioneel Sinaasappel kruiden
Bereidingswijze
Bereiding Alsa drinks
Meng de mix met een garde met 2 liter water tot een klontvrije massa.
Giet de massa in de dessert dispenser/ slush machine.
Laat de mix minimaal 2 uur draaien op stand 5 (-3 ºC tot -5 ºC).
Bereiding dessert cocktail
Doe wat Yuzu fruit puree in een glas.
Strooi hier speculoos crumble overheen.
Tap Alsa Dessert Drink Romig bovenop de crumble. Strijk evt. met een palletmes.
Leg een gedroogde sinaasappel schijf in het midden of plaats een sinaasappelschijfje aan de zijkant van het glas.
Bestrooi evt. met sinaasappel kruiden.