Recepten / Dessert / Flensje met chocolademousse

Flensje met chocolademousse

10 personen

Flensje met chocolademousse en orange marmelade

€ 9,07 per receptuur / € 0,91 p.p.*

Ingrediënten / Benodigdheden

  • 96 g Alsa Chocolademousse Douceur mix
  • 10 Koopmans Professioneel flensjes
  • 2 dl halfvolle melk
  • 2,5 dl orange marmelade  

Bereidingswijze

  • Verwarm de flensjes 5 minuten in de oven op 140 °C
  • Meng de chocolademousse mix met de melk
  • Klop 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid
  • Doe de chocolademousse in een spuitzak met een spuitmondje van 1 cm Ø
  • Vouw de flensjes in vieren
  • Spuit de chocolademousse in de bovenste laag van de flensjes
  • Plaats de flensjes gedurende 2 uur in de koelkast, afgedekt met plasticfolie
Afwerking dessert
  • Plaats een flensje op een bord
  • Maak de marmelade warm en verdeel over het gevulde flensje

*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers.   

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.