Recepten / Dessert / Framboos Panna Cotta

Framboos Panna Cotta

10 personen

Vol van smaak

€ 6,65 per recept / €0,66 p.p.*

Ingrediënten / Benodigdheden

  • 130 g Alsa Panna Cotta mix
  • 1,5 dl Alsa topping Framboos
  • 5 dl halfvolle melk
  • 2,5 dl room
  • 1 tl framboos essence (3 g)   

Tip!

Nog eenvoudiger: bereid het dessert zonder framboos essence.

Bereidingswijze

  • Kook de melk op en voeg de Panna Cotta mix toe, goed losroeren en aan de kook brengen 
  • Haal van het vuur en voeg de koude slagroom toe
  • Laat het afkoelen tot 25 graden
  • Voeg de framboos essence toe
  • Giet de Panna Cotta in de glazen en plaats gedurende 2 uur in de koelkast

Afwerking

  • Garneer de Panna Cotta met de frambozen topping

Garnering suggestie

  • Verse frambozen
  • Aardbeien
  • Verse munt
  • Kletskop  

*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.