Recepten / Dessert / Like It Berry Much

Like It Berry Much

36 personen

Frambozen gelei, Witte Chocolademousse, crunch en Aardbeimousse.

€ 14,52 per recept / € 0,40 p.p.* (Zonder topping)

Ingrediënten / Benodigdheden

Ingrediënten:

Frambozen gelei:

  • 5 dl frambozenpuree
  • 6,6 g gelatine Dr.Oetker Professional (2 bladen)

Witte Chocolademousse:

  • 200 g Alsa Witte Chocolade mix
  • 4 dl melk

Crunch:

  • 250 g Dr. Oetker Professional Mix voor Kruimelbodem
  • 70 g boter
  • 150 g gesuikerde pinda's

Aardbeienmousse:

  • 180 g Alsa Aardbeienmousse mix
  • 4 dl water

Garnering suggestie:

  • Plakjes verse aardbeien
  • Witte chocolade krullen
  • Muntblad

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Frambozen gelei:

  • Week de gelatine in koud water
  • Warm de frambozenpuree op
  • Knijp de gelatine goed uit en voeg toe aan de puree
  • Laten afkoelen tot 35 graden
  • Vul 1/3 deel van het glas
  • Laat opstijven in de koeling

Crunch:

  • Hak de gesuikerde pinda's in grove stukken
  • Smelt de boter in een pannetje
  • Neem de pan van het vuur en roer de kruimelbodem mix door de gesmolten boter
  • Meng de pinda's met de kruimelbodem

Witte Chocolademousse: 

  • Meng de Alsa Witte Chocolademousse mix met de melk
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Aardbeienmousse:

  • Meng de Alsa Aardbeienmousse mix met het water
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Opbouw van de glazen:

  • Spuit een laag Witte Chocolademousse op de koude Frambozen gelei
  • Laat opstijven in de koeling
  • Verdeel een laagje crunch
  • Spuit een laag Aardbeienmousse, houd ruimte over onder de rand voor garnering

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.