Recepten / Dessert / Mini brownie met witte chocolademousse

Mini brownie met witte chocolademousse

10 personen

Mini brownie met witte chocolademousse, duo van vanille- en chocoladesaus

€ 8,98 per receptuur / € 0,90 p.p.*

Ingrediënten / Benodigdheden

  • 50 g Alsa Witte Chocolademousse mix
  • 1 dl Alsa chocoladesaus
  • 1 dl Alsa vanillesaus
  • 15 st Dr. Oetker Professional mini brownie 30 g  

Bereidingswijze

  • Haal de mini brownie uit de vriezer
  • Wanneer de brownie bijna ontdooid zijn, snijd ze in de lengte doormidden
  • Klop de witte chocolademousse 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid
  • Doe de witte chocolademousse in een spuit zak met een spuitmondje
  • Gebruik 3 halve brownies p.p.
  • Spuit een laag mousse op de twee halve brownies. Leg ze in de koeling om de mousse te laten stijven

Afwerking dessert

  • Leg het laatste stuk brownie op de mousse, en plaats de brownie tompouce plat op het bord
  • Giet naar eigen inzicht de chocoladesaus en vanillesaus op het bord

Garnering suggestie

  • Amandelschaafsel
  • Eetbare bloemetjes

*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers.   

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.