Recepten / Dessert / Mousse Trio

Mousse Trio

36 personen

Een mooie combinatie van Straciatella mousse, Pure Chocolade mousse en Witte Chocolade mousse.

€ 14,85 per recept / € 0,41 p.p.* (Zonder topping)

Ingrediënten / Benodigdheden

Ingrediënten:

Witte Chocolademousse:

  • 200 g Alsa Witte Chocolade mix
  • 4 dl melk

Chocolade mousse Douceur: 

  • 192 g Alsa Chocolademousse Douceur
  • 4 dl melk

Straciatellamousse:

  • 160 g Alsa
  • Straciatellamousse mix
  • 4 dl melk

Crunch: 

  • 250 g gesuikerde pinda's

Garnering suggestie:

  • Chocolade staafjes
  • Gestreepte chocolade schots
  • Kletskop

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Straciatellamousse:

  • Meng de Alsa Straciatella mix met de melk
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
  • Vul de glazen met een laag Straciatellamousse
  • Laat opstijven in de koeling

Chocolademousse:

  • Meng de Alsa Chocolademousse mix met de melk
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Witte Chocolademousse:

  • Meng de Alsa Witte Chocolademousse mix met de melk
  • Klop het geheel gedurende 3-4 minuten op hoge snelheid
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze

Opbouw van de glazen: 

  • Spuit een laag puur Chocolademousse
  • Laat opstijven in de koeling
  • Verdeel de gesuikerde pinda's in de glazen
  • Spuit een laag Witte Chocolademousse, houd ruimte over voor garnering

* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.