Recepten / Dessert / Soesjes gevuld met witte chocolademousse

Soesjes gevuld met witte chocolademousse

10 personen

Soesjes gevuld met witte chocolademousse en chocolade topping

€ 7,38 per receptuur / € 0,74 p.p.*

Ingrediënten / Benodigdheden

  • 100 g Alsa Witte Chocolademousse mix
  • 2,5 dl Alsa topping Chocolade
  • 2,5 dl Alsa topping smaak Karamel Zeezout
  • 2 dl halfvolle melk
  • 30 soesjes kant-en-klaar
  • Vanille roomijs   

Tip!

Een handeling minder: vul de de soesje “plain” zonder laag karamel zeezout topping. 

Bereidingswijze

  • Prik een gat in de soesjes
  • Maak een karamel van de karamel zeezout topping en haal de ongevulde soesjes erdoorheen
  • Meng de witte chocolademousse mix met de melk
  • Klop 2 minuten op lage snelheid en vervolgens 5 minuten op hoge snelheid
  • Doe de chocolademousse in een spuitzak met een glad spuitmondje van 8/10 mm Ø
  • Vul de soesjes met de chocolademousse
  • Zet de soesjes gedurende 2 uur in de koelkast alvorens te serveren

Afwerking dessert

  • Plaats de soesjes naar eigen inzicht op een bord
  • Verdeel de chocolade topping
  • Schep het vanille roomijs erbij  

*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.