Recepten / Dessert / Vanillemousse met amandel

Vanillemousse met amandel

10 personen

€ 5,32 per recept / €0,53 p.p.*

Ingrediënten / Benodigdheden

  • 5 dl Alsa vloeibare vanillemousse
  • 2,5 dl Alsa topping Chocolade
  • 1 tl / 3 amandel aroma (3g)
  • 80 g amandelschaafsel  

Bereidingswijze

  • Klop de mousse gedurende 3-5 minuten voor een lichte en luchtige mousse. Voor een meer vaste mousse 6-10 minuten
  • Voeg de amandel aroma toe
  • Doe de mousse in een spuitzak met een spuitmondje naar keuze
  • Portioneer de mousse met een spuitzak in glazen of ander servies
  • Plaats de mousse gedurende 2 uur in de koelkast alvorens te serveren
  • Plaats de amandelschaafsel ongeveer 10 minuten in de oven op 160 graden voor een mooie bruine kleur

Afwerking

Garneer met de chocolade topping en gebruineerd amandelschaafsel

Garnering suggestie

  • Chocolade krullen  

*Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen bij de grossiers. 

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.