Recepten / Dessert / Winter glow Crème brûlée

Winter glow Crème brûlée

10 porties

Een crème brûlée waar je warm van wordt! Met sinaasappel, steranijs en kaneel.

Ingrediënten / Benodigdheden

  • 1 pak Alsa Liquide crème brûlée
  • 2 stuks Handsinasappels, rasp van de schil
  • 4 stuks Steranijs
  • 3 stuks kaneelstok  

Bereidingswijze

  • Doe de crème brûlée in een passende pan.
  • Rasp hierin de sinaasappels en voeg de steranijs en kaneel stokjes erbij.
  • Kook de crème brûlée op een lage stand onder voortdurend roeren op tot het een keer kookt.
  • Haal de massa van de warmte bron en zeef door een fijne zeef.
  • Vul je servies met de crème brûlée en dek af.
  • Plaats in de koeling voor minimaal 2 uur.   

Afwerking
Bestrooi voor serveren met rietsuiker en karamelliseer.   

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.