Recepten / Pannenkoeken / Pannenkoek Fungi

Pannenkoek Fungi

1 persoon

Een pannenkoek vol paddenstoelen.

Ingrediƫnten / Benodigdheden

Beslag

  • 90 gr Koopmans Professioneel Vegan pannenkoekmix Glutenvrij
  • 165 ml water

Vulling

  • 5 gr ui
  • 5 gr oesterzwammen
  • 15 gr champignon
  • 5 gr lente ui
  • 12 gr Violife creamy
  • 20 gedroogde shiitake (gemarineerd)
  • 2 gr tuinkers
  • 15 gr vegan truffelmayo

Bakolie

  • Phase Professional Bakken & Braden

Tip!

Voor het bakken van de ingrediƫnten, begin met de groente met langste garingstijd > champignons, oesterzwammen, lente ui.

Bereidingswijze

Mise en place

Pannenkoekmix

  • Roer de vegan pannenkoekmix glutenvrij met het water tot een glad beslag

Vulling

  • Snijd de oesterzwammen
  • Snijd de chamgignon in plakjes
  • Snijd lente ui in ringen

Bereiding

  • Schenk een scheutje olie in de pan
  • Verdeel de groenten in de pan
  • Bedek de groenten met het beslag
  • Bak de pannenkoek op middelhoog tot hoog vuur gaar en bruin
  • Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig
  • Plaats de pannenkoek op een bord en voeg de Violife creamy in bolletjes toe aan de pannenkoek
  • Top de pannenkoek af met gemarineerde shiitake, truffelmayo en lente ui


Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.