Recepten / Pannenkoeken / Pannenkoek Greek White

Pannenkoek Greek White

1 persoon

Pannenkoek met een Griekse twist.

Ingrediƫnten / Benodigdheden

Beslag

  • 90 gr Koopmans Professioneel Vegan pannenkoekmix Glutenvrij
  • 165 ml water

Vulling

  • 70 gr Violife Greek White block
  • 15 gr roma tomaatjes
  • 5 gr bosui
  • 5 gr rucola
  • 30 gr vijgenjam
  • 20 gr blauwe bessen

Bakolie

  • Phase Professional Bakken & Braden

Tip!

Je kunt de pannenkoek ook open serveren. Plaats de pannenkoek dan niet omgedraaid op het bord en bedek de gehele pannenkoek met de ingrediƫnten.

Bereidingswijze

Mise en place

Pannenkoekmix

  • Roer de vegan pannenkoekmix glutenvrij met het water tot een glad beslag

Vulling

  • Snijd de tomaatjes in vieren
  • Snijd de bosui in ringen
  • Verkruimel de witte kaas

Bereiding

  • Schenk een scheutje olie in de pan
  • Bedek de bodem van de pan met het beslag
  • Bak de pannenkoek op middelhoog tot hoog vuur gaar en bruin
  • Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig
  • Plaats de pannenkoek omgedraaid op een bord
  • Beleg voor de helft met rucola en strooi daarover de tomaat, bosui, blauwe bessen en greek white
  • Vouw de pannenkoek dubbel
  • Top af met de vijgenjam

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.