Pannenkoek Say Cheese
1 persoon
De kaaspannenkoek in vegan stijl.Ingrediënten / Benodigdheden
Beslag
- 90 gr Koopmans Professioneel Vegan pannenkoekmix Glutenvrij
- 165 ml water
Vulling
- 60 gr Violife Gouda Flavour geraspt
Bakolie
- Phase Professional Bakken & Braden
Tip!
Je kunt de kaas ook aan het einde toevoegen. Bestrooi de pannenkoek voordat deze de pan uit gaat met geraspte vegan kaas zodat deze nog een beetje gratineert.Bereidingswijze
Mise en place
Pannenkoekmix
Roer de vegan pannenkoekmix glutenvrij met het water tot een glad beslag
Bereiding
- Schenk een scheutje olie in de pan
- Verdeel de kaas in de pan
- Bedek de kaas met beslag
- Bak de pannenkoek op middelhoog tot hoog vuur gaar en bruin
- Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig
- Plaats de pannenkoek op een bord