Recepten / Pannenkoeken / Vegan Boerenpannenkoek

Vegan Boerenpannenkoek

1 persoon

De traditionele boerenpannenkoek in een vegan jasje.

Ingrediƫnten / Benodigdheden

  • Beslag
  • 90 gr Koopmans Professioneel Vegan pannenkoekmix Glutenvrij
  • 165 ml water

Vulling

  • 60 gr Violife Gouda Flavour geraspt
  • 10 gr paprika
  • 15 gr champignons
  • 15 gr ui

Bakolie

  • Phase Professional Bakken & Braden


Tip!

Voor het bakken van de ingrediƫnten, begin met de groente met langste garingstijd > champignon, ui, paprika, kaas.

Bereidingswijze

Mise en place

Pannenkoekmix

  • Roer de vegan pannenkoekmix glutenvrij met het water tot een glad beslag

Vulling

  • Snijd de champignon in dunne plakjes
  • Snijd de paprika en ui in blokjes van ongeveer halve cm

Bereiding

Schenk een scheutje olie in de pan

Verdeel de groenten en geraspte vegan kaas in de pan

Bedek de groenten en kaas met beslag

Bak de pannenkoek op middelhoog tot hoog vuur gaar en bruin

Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig

Serveer de pannenkoek uit

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.