Vegan Boerenpannenkoek
1 persoon
De traditionele boerenpannenkoek in een vegan jasje.Ingrediënten / Benodigdheden
Beslag
- 90 gr Koopmans Professioneel Vegan pannenkoekmix Glutenvrij
- 165 ml water
Vulling
- 60 gr Violife Gouda Flavour geraspt
- 10 gr paprika
- 15 gr champignons
- 15 gr ui
Bakolie
- Phase Professional Bakken & Braden
Tip!
Voor het bakken van de ingrediënten, begin met de groente met langste garingstijd > champignon, ui, paprika, kaas.Bereidingswijze
Mise en place
Pannenkoekmix
- Roer de vegan pannenkoekmix glutenvrij met het water tot een glad beslag
Vulling
- Snijd de champignon in dunne plakjes
- Snijd de paprika en ui in blokjes van ongeveer halve cm
Bereiding
Schenk een scheutje olie in de pan
Verdeel de groenten en geraspte vegan kaas in de pan
Bedek de groenten en kaas met beslag
Bak de pannenkoek op middelhoog tot hoog vuur gaar en bruin
Draai de pannenkoek om als deze van boven bijna droog is en van onderen goudbruin en knapperig
Serveer de pannenkoek uit