Recepten / Pizza / La PINSA! Salmone et Spinaci

La PINSA! Salmone et Spinaci

1 persoon

Snel te bereiden, met zalm en spinazie!

Ingrediënten / Benodigdheden

Voor het bakken:

  • 1 La PINSA! Base Bianca

Na het bakken: 

  • 70 g Gerookte wilde zalm 
  • 10 g Verse spinazie
  • 10 g Pesto Genovese 
  • 2 g Geroosterde pijnboompitten
  • Olijfolie   

Bereidingswijze

  • Verdeel voor het bakken de gerookte wilde zalm op de pinsa
  • Bak de pinsa volgens de bereidingswijze
  • Werk af met de spinazieblaadjes en de pesto
  • Bestrooi met de pijnboompitten
  • Bestrijk tot slot met olijfolie   
Interessante producten

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.