Recepten / Pizza / Pizza al Formaggio di Capra

Pizza al Formaggio di Capra

1 persoon

Met groene pesto en romige geitenkaas.

Ingrediënten / Benodigdheden

Voor het afbakken

  • 1 Pizza Perfettissima Base Puro
  • 30 gr pesto
  • 75 gr geitenkaas

Na het afbakken

  • 5 gr pijnboompitten
  • Basilicum
  • Optioneel: eetbare bloemen

Tip!

Garneer de pizza met eetbare bloemen voor de extra finishing touch!

Bereidingswijze

  • Bestrijk de pizzabodem met pesto
  • Verdeel de geitenkaas over de bodem
  • Bak de pizza af
  • Bestrooi de pizza met pijnboompitten en basilicum
Interessante producten

Pizza Perfettissima Base Puro

Product bekijken

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.