Recepten / Pizza / Pizza alle Mele

Pizza alle Mele

1 persoon

Een zoete pizza als verrassende variatie op appeltaart

Ingrediënten / Benodigdheden

Voor het afbakken

  • 1 Pizza Perfettissima Base Bianca
  • 90 gr appel
  • 15 gr kaneelsuiker

Na het afbakken

  • 10 gr pistache nootjes

Tip!

Besprenkel de appel na het snijden met wat citroensap om verkleuring tegen te gaan

Bereidingswijze

  • Snijd de appel in dunne plakjes
  • beleg de pizzabodem met de appel en bestrooi ruim met kaneelsuiker
  • Bak de pizza af
  • Garneer de pizza met grof gemalen pistache nootjes

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.