Proeverij Crème brûlée: munt-peper, tonkabonen, lavendel

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
Recept voor 90 personen

€ 21,66 per recept / € 0,24 p.p.*

Verras de smaakpapillen van jouw gast met deze bijzondere combinaties van romige crème brûlée en spannende smaakmakers. Serveer in de volgorde munt-peper, tonka en tenslotte lavendel.

Bereiding:

Munt-peper
  • Schenk de crème brûlée in een pan
  • Voeg de munt-peper essence toe
  • Breng het onder voortdurend roeren aan de kook
  • Portioneer de crème brûlée op de lepels
  • Laat in de koeling opstijven
Tonkabonen
  • Schenk de crème brûlée in een pan
  • Snijd de tonkabonen in kleine stukjes en voeg daarna toe aan de crème brûlée
  • Breng het onder voortdurend roeren aan de kook
  • Haal de crème brûlée door een zeer fijne zeef om de tonkaboon te verwijderen
  • Portioneer de crème brûlée op de lepels
  • Laat in de koeling opstijven
Lavendel
  • Schenk de crème brûlée in een pan
  • Voeg de lavendel essence toe
  • Breng het onder voortdurend roeren aan de kook
  • Portioneer de Crème Brûlée op de lepels
  • Laat in de koelkast opstijven
  • Voor serveren, bestrooi de Crèmes Brûlées met rietsuiker en brand het voor een mooie karamelisatie
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier.
Proeverij Crème brûlée: munt-peper, tonkabonen, lavendel

Ingrediënten:

Munt-peper

Tonkabonen

Lavendel