Tiramisu met frambozen

  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
  • Print recept
Recept voor 24 personen
                  € 38,82 per recept / € 1,66 p.p.*

Bereidingswijze:
Suikerwater
  • Kook 1 dl frambozencoulis met het water en de suiker in een pan
  • Laat het goed afkoelen
Tiramisu
  • Klop de slagroom en de tiramisu mix 2 à 3 minuten op de middelste stand (bijna stijf)
  • Voeg 2 dl frambozencoulis toe en roer tot een homogene massa
  • Voeg rode kleurstof toe naar eigen inzicht (optioneel)
  • Doe de tiramisu crème in een spuitzak met een mondspuitje van ø1 cm
  • Bekleed de bakvorm met bakpapier
  • Leg een laag lange vingers op de bakvorm (suikerkant boven)
  • Bestrijk met een kwast de lange vingers met het frambozen-suikerwater
  • Spuit een dunne laag tiramisu crème op de lange vingers
  • Verdeel hier de frambozen over (bewaar 24 frambozen voor de garnituur)
  • Breng een tweede laag tiramisu aan op de frambozen 
  • Strijk de tiramisu glad met een paletmes
  • Leg een laag lange vingers op de top
  • Bestrijk met een kwast de lange vingers met het frambozen-suikerwater 
  • Portioneer de tiramisu in 24 stuks
  • Decoreer naar eigen inzicht de tiramisu met de overgebleven crème en leg er een framboos op.
  • Plaats de tiramisu op een bord met druppels frambozencoulis, crème fraîche en mint
* Prijzen zijn indicatief en lopen uiteen per grossier. 
Tiramisu met frambozen
Benodigdheden en ingrediënten:

Benodigdheden:

Ingrediënten:
Suikerwater
  • 1 dl frambozencoulis (Boiron)
  • 150 g suiker
  • 250 g water
Tiramisu
  • 2 zakjes Alsa tiramisu mix 
  • 2 liter room
  • 2 dl frambozencoulis (Boiron)
  • 800 g lange vingers
  • 500 g verse frambozen of diepvries
  • 1 g rode kleurstof (optioneel)