Baktijden

Bak de perfecte pizza

Hoe bak je Pizza Perfettissima het beste af? Vind hier de baktijden per verschillende type oven.

Steenoven

  • Bovenwarmte: 320°C
  • Onderwarmte: 280°C
  • Bak de pizza in de voorverwarmde steenoven gedurende 4:00 - 5:00 min.
  • Tip: draai de pizza af en toe voor een gelijkmatiger bakresultaat


Combisteamer

  • Baktemperatuur: 230°C
  • Ventilatorsnelheid: 50%
  • Verwarm de convectomaat voor op 250°C.
  • Bak de pizza af op 230°C gedurende 4:00 - 5:00 min.


Bandoven

  • Bovenwarmte: 285°C
  • Onderwarmte: 285°C
  • Cyclustijd: 4:00 - 5:00 min.
  • Verwarm de oven voor. Plaats de pizza op de transportband. De doorlooptijd begint zodra het eerste deel van de pizza de bakkamer bereikt en eindigt zodra het laatste deel de bakkamer verlaat.


Cibo

  • Installeren
    • Voor een optimaal bakresultaat installeer je de CIBO high speed oven als volgt:
  • Stap 1
  • Geforceerde lucht: aan
  • Bodemverwarming: aan
  • Grilfunctie: uit
  • Temperatuur: 275°C Tijd: 2:45 min.

Stap 2

  • Geforceerde lucht: aan
  • Bodemverwarming: uit
  • Grilfunctie: uit
  • Temperatuur: 275°C
  • Tijd: 0:25 min.

  • Stap 3
  • Geforceerde lucht: uit
  • Bodemverwarming: uit
  • Grilfunctie: aan
  • Temperatuur: 0°C
  • Tijd: 0:20 min.
  • Afbakken pizza
  • Verwarm de CIBO high speed oven voor en haal de pizza uit de verpakking. Selecteer het eerder ingestelde programma en bak de pizza af.


Merrychef

  • Installeren
  • Voor een optimaal bakresultaat installeer je de Merrychef high speed oven als volgt:

Stap 1

  • Ventilatorsnelheid: 100%
  • Magnetron: 80%
  • Tijd: 0:45 min.

  • Stap 2
  • Ventilatorsnelheid: 90%
  • Magnetron: 0%
  • Tijd: 2:45 min.

  • Afbakken pizza
  • Verwarm de Merrychef high speed oven voor en haal de pizza uit de verpakking. Selecteer het eerder ingestelde programma en bak de pizza af.

  • Advies
  • De baktijden zijn een richtlijn en zijn van toepassing als de pizza bevroren de oven ingaat. Afhankelijk van het type apparaat en topping op de pizza kan de baktijd variëren. Mocht je verder nog advies nodig hebben, neem dan contact op met de pizza consultants van Dr. Oetker Professional.

Baktijden Pizza Perfettissima

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.