Baktijden

Steenoven

Bovenwarmte: 320°C
Onderwarmte: 280°C         
Bak de pizza in de voorverwarmde steenoven gedurende 4:00 - 5:00 min.
Tip: draai de pizza af en toe voor een gelijkmatiger bakresultaat                                                                                                                                  

Combisteamer

Baktemperatuur: 230°C
Vocht: 50%
Verwarm de convectomaat voor op 250°C. Bak de pizza af op 230°C gedurende 4:00 - 5:00 min.

Bandoven

Bovenwarmte: 285°C
Onderwarmte: 285°C
Cyclustijd: 4:00 - 5:00 min.
Verwarm de oven voor. Plaats de pizza op de transportband. De doorlooptijd begint zodra het eerste deel van de pizza de bakkamer bereikt en eindigt zodra het laatste deel de bakkamer verlaat.

Cybo

Installeren 
Voor een optimaal bakresultaat installeer je de CIBO high speed oven als volgt: 

Stap 1
Geforceerde lucht: aan
Bodemverwarming: aan
Grilfunctie: uit
Temperatuur: 275°C
Tijd: 2:45 min.

Stap 2
Geforceerde lucht: aan
Bodemverwarming: uit
Grilfunctie: uit
Temperatuur: 275°C
Tijd: 0:25 min.

Stap 3
Geforceerde lucht: uit
Bodemverwarming: uit
Grilfunctie: aan
Temperatuur: 0°C
Tijd: 0:20 min.

Afbakken pizza
Verwarm de CIBO high speed oven voor en haal de pizza uit de verpakking. Selecteer het eerder ingestelde programma en bak de pizza af.

Merrychef

Installeren
Voor een optimaal bakresultaat installeer je de Merrychef high speed oven als volgt:

Stap 1
Ventilatorsnelheid: 100%
Magnetron: 80%
Tijd: 0:45 min.


Stap 2
Ventilatorsnelheid: 90%
Magnetron: 0%
Tijd: 2:45 min.

Afbakken pizza
Verwarm de Merrychef high speed oven voor en haal de pizza uit de verpakking. Selecteer het eerder ingestelde programma en bak de pizza af.

Advies 

De baktijden zijn een richtlijn en zijn van toepassing als de pizza bevroren de oven ingaat. Afhankelijk van het type apparaat en topping op de pizza kan de baktijd variëren.

Mocht je verder nog advies nodig hebben, neem dan contact op met de pizza consultants van Dr. Oetker Professional. 



Neem contact op