Pizza Perfettissima: de pizza totaaloplossing voor petrol!

Met Pizza Perfettissima verkoop je eenvoudig pizza’s op jouw petrol locatie. Door te werken met de ingrediënten uit de bestaande Mise en Place voeg je gemakkelijk heerlijke pizza recepten toe aan je menukaart. Je hoeft alleen nog de Base Pomodoro of Margherita af te toppen naar wens. Liever nog meer gemak? Kies dan voor de volledig getopte pizza’s. Uit de vriezer, direct de oven in en serveren maar!

De pizza’s bak je eenvoudig af in de bestaande oven op locatie. Liever met een aparte steenoven werken? Bestel dan de plug and play steenoven in onze webshop.
Creëer eenvoudig voor jong en oud een authentieke Italiaanse beleving. Inzetbaar als snack, lunch en diner. Bezorg jouw gasten het ultieme Italiaanse vakantiegevoel in eigen land. 

- Binnen één week startklaar
- Plug & Play oven
- Ondersteunend materiaal zoals pizzadozen en tafelkaarten

‘‘Het proces met de pizza is als volgt: je pakt de bodem uit de vriezer en nemen die mee naar onze plek bij de Bakery, waar we dus ook alle toppings al hebben, dus dat is ideaal. We beleggen de pizza naar wens, paar minuutjes in de oven en binnen 4 tot 6 minuten is de pizza compleet en je draagt hem uit. Mens blij, wij blij!’' 
Shell Serva (Amersfoort)

Pizza Perfettissima: de perfecte totaaloplossing!

8 redenen om te starten met Pizza Perfettissima

1. Margerijk

Pizza is een margerijk product en wordt steeds vaker besteld binnen petrol. Gasten willen steeds vaker een warm gerecht consumeren voor to go. Door te werken met ingrediënten uit de bestaande Mise en Place creeër je vanuit de Base Pomodoro en Margherita in enkele minuten een heerlijke pizza. Nog meer gemak? Werk dan vanuit de volledig getopte range.

2. Authentieke beleving

Onze pizza's zijn gemaakt van deeg dat in de oven nog rijst; wat een krokante, ambachtelijke deegrand als resultaat geeft. Pizza Perfetissima biedt clean label pizza's met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Een echte Italiaanse pizza zoals het hoort!

3. Breed assortiment

Het Pizza Perfettissima assortiment bestaat uit 8 verschillende pizza’s. Ga aan de slag met een volledig getopte pizza 29 cm of top zelf de vegan basis 29 cm af. Onze volledige getopte pizza's zijn: Margherita (v), Verdure Grigliate (v), Quattro Formaggi (v), Tonno, Salame of BBQ Pollo. Een kleinere pizza Margherita van 22 cm is ook mogelijk: ideaal voor kinderen of tijdens de lunch.

4. Geen voedselverspilling

Onze pizza’s hoef je niet te ontdooien. Direct vanuit de vriezer te bereiden. Je hoeft geen inschatting te maken in de verkoopaantallen en kunt direct inspelen op de vakantie drukte. Ook heb je aan het einde van de dag geen ontdooide pizza’s waar je niets meer mee kunt. Indien je zelf aftopt heb je ook geen verspilde ingrediënten uit de Mise en Place. Heb je ingrediënten uit de Mise en Place ‘over’ omdat je minder broodjes hebt verkocht dan gepland? Gebruik deze toppings dan eenvoudig voor het aftoppen van de pizza’s.

5. Loop geen marge mis

Heerlijk om bij de petrol locatie te even en perfect voor take away. Dr. Oetker Professional biedt ook pizzadozen, zodat de pizza bij afhaal en bezorging knapperig, warm én smaakvol blijft. Deze zijn verkrijgbaar bij je grossier en in onze webshop.

6. Door iedereen te bereiden

De pizza's zijn door elke werknemer te bereiden. Bepaal zelf of je werkt vanuit een vegan basis of een volledig getopte variant. Iedereen kan super snel een 'Perfettissima' pizza maken. Haal de pizza uit de vriezer, schuif deze in de oven, top de pizza eventueel nog af en serveren maar!

7. Snel bereid

Het kan vaak druk zijn bij de pomp. Toch wil je op elk moment je gasten snel bedienen. Met ongeveer 4 minuten baktijd is de pizza klaar. Het enige wat je hoeft te doen is de pizza's uit de vriezer halen, af te bakken en serveren maar. Dat is pas lekkere marge!

8. Service tot in de puntjes

Dr. Oetker Professional denkt graag met je mee over de perfecte invulling voor jouw locatie. Vervolgens wordt ook alles voor je geregeld. Pizza Perfettissima staat binnen een week op je menukaart. Pizza's, een plug and play oven en snelle service in één!

Direct naar de webshop

Benieuwd geworden naar het Pizza Perfettissima concept?

Onze pizzaconsultants adviseren je graag!