Professioneel pizza bakken


Wil jij professioneel pizza’s bakken? Wij hebben jarenlange ervaring met het verkopen van pizza’s, exclusief voor de professionele markt. Wij delen deze kennis graag met jou en geven tips en advies hoe jij als professional margerijke pizza's op jouw menukaart zet.

Met ons concept Pizza Perfettissima hebben wij dé totaaloplossing voor jou om snel en gemakkelijk een eigen pizzeria te beginnen. Wij ondersteunen vanaf de juiste bereiding van het product tot en met het verleiden van de gasten. Van pizza’s, ovens tot aan service: aan alles is gedacht. Binnen 1 week kun jij al starten!


Pizzaoven en kwalitatief keukengerei 

Het professioneel bakken van een pizza begint bij een goede pizzaoven. Bak een pizza af in een steenoven, combisteamer, bandoven of high speed oven. Heb je nog geen professionele pizzaoven? Wij verkopen professionele pizzaovens:


Onze pizzaoven ontvang je binnen enkele dagen gebruiksklaar op jouw locatie. Wij installeren meteen jouw pizzaoven zodat jij direct aan de slag kunt met pizza’s verkopen. Bij de oven is garantie en onderhoudsservice inbegrepen. Naast een professionele pizzaoven is kwalitatief keukengerei ook belangrijk. Zoals een pizza mes, snijplank, pizzaschep en een pizzarek.Ja, ik wil meer informatie

Bak pizza’s voor meerdere bestelmomenten 

Het professioneel bakken van pizza’s is geschikt voor meerdere eetmomenten. Niet alleen voor lunch, maar ook als avondeten en als snack. Veel mensen zijn gek op pizza, ook thuis op de bank.  Start daarom jouw eigen pizzeria ook met take away en delivery. Zo bereik je een nog grotere doelgroep en kun je nog méér pizza’s verkopen. 

Margerijke pizza’s verkopen 

Met het verkopen van pizza’s haal je een hoge marge. De ingrediënten zijn goedkoop en in korte tijd bak je veel pizza’s. De pizza’s zijn clean label en blijven smaakvol wanneer je ze in de vriezer legt. Haal ze pas uit de vriezer wanneer je ze nodig hebt en bereid ze verder in de oven. Zo heb je geen voedselverspilling. Ook is het dus inzetbaar op meerdere momenten van de dag: van lunch, diner tot aan een snack.Ja, ik wil meer informatie

Uitgebreid aanbod 

Met ons totaal concept Pizza Perfettissima bak jij professioneel, gemakkelijk én snel de perfecte pizza. Met door ons zorgvuldig gekozen ingrediënten zet jij een zeer smaakvolle creatie op tafel. De ingrediënten passen perfect bij elkaar. Verras jouw gasten met een van de 7 volledig getopte pizza’s zoals een pizza margheritapizza salami, pizza tonno of een BBQ pollo. Het is ook mogelijk om alleen een basis pizza bodem te kiezen die je vervolgens zelf belegd met ingrediënten. Bekijk ons volledige versdeeg- en voorgebakken pizza assortiment.

Baktijd van slechts 4 minuten 

Onze pizza’s hebben slechts een baktijd van 4 minuten. Iedereen kan snel de perfecte pizza serveren. Doordat de pizza’s snel klaar zijn, kun jij in korte tijd veel pizza’s afbakken.

Ga je pizza’s bezorgen of afhalen? Bestel dan bij ons de ideale pizzadoos. De pizza’s blijven in onze pizza dozen 20 minuten warm én ze blijven tegelijkertijd knapperig en smaakvol. Ideaal voor take away, delivery en roomservice.Ja, ik wil meer informatie

Service tot in de puntjes 

Wij helpen jou met pizza’s verkopen en bieden een service tot in de puntjes. Van tips over de baktijd, bereidingswijze tot aan advies over de juiste pizzaoven. Ook hebben wij al het promotiemateriaal voor de communicatie naar jouw gasten zoals tafelkaarten, posters, raamstickers en een beachflag.

Alle pizza’s zijn verkrijgbaar bij de grossier. Alle andere benodigdheden zoals pizzaschep, pizzames, snijplank en een professionele pizzaoven koop je eenvoudig in onze webshop

Waarom via ons professioneel pizza’s bakken? 

Onze voordelen op een rij:


✔️ Veel variatie
✔️ Hoge marge

✔️ Slechts 4 minuten bereidingstijd

✔️Door iedereen te bereiden

✔️Multi inzetbaar
✔️ Geliefd bij een grote doelgroep: van jong tot oud

✔️ Geen voedselverspilling. Uit de vriezer, direct in de oven.

✔️Ideaal voor take away en delivery
Ja, ik wil meer informatie

Professioneel pizza bakken en verkopen 

Wil jij ook professioneel pizza’s bakken en pizza’s verkopen? Onze pizza consultants van Dr. Oetker Professional adviseren je graag over alle stappen. Met ons totaal concept bieden wij alle ondersteuning die je nodig hebt. Ga goed van start met Pizza Perfettissima!

Vul onderstaand formulier in en onze pizza consultants nemen contact met jou op.Benieuwd geworden naar het Pizza Perfettissima concept?

Onze pizzaconsultants adviseren je graag!