Recepten / Pizza / Pizza Proscuitto

Pizza Proscuitto

1 persoon

Rijkelijk belegde pizza

Ingrediënten / Benodigdheden

Voor het afbakken

  • 1 Perfettissima Base Pomodoro
  • 50 g Mozzarella kaas, geraspt
  • 30 g Mozzarella bolletjes, gehalveerd

Na het afbakken

  • 30 g Parmaham, gescheurd
  • 40 g Cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 5 g Geroosterde pijnboompitten
  • 30 g Pesto
  • 15 g Parmezaanse kaas
  • Rucola

Tip!

Maak de pizza helemaal af met 35 g burrata als topping.

Bereidingswijze

  • Beleg de pizzabodem met de geraspte mozzarella en mozzarella bolletjes
  • Bak de pizza af
  • Verdeel de Parmaham en cherrytomaatjes over de pizza
  • Top af met pijnboompitten, pesto, Parmezaanse kaas en rucola

Bekijk bij de afbakinstructie van Pizza Perfettissima hoe je de pizza perfect afbakt.

Aanmelden nieuwsbrief

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.