Hotellerie


Optimale beleving

Je gasten de optimale beleving geven dat is wat je wilt! Eten speelt hierbij een belangrijke rol, van ontbijt tot diner, de gast wilt verwend worden. In de keuken, maar ook front of house wil je het juiste aanbod voor de gast, waarbij gemak een belangrijke rol speelt.

Dr. Oetker Professional is dé convenience partner voor hotellerie, en biedt een voorsprong in de categorieën bakken, pannenkoeken, desserts en pizza. Centraal hierin staat het gemak voor de professional en het genieten van de gast. Wij helpen graag ervoor te zorgen dat iedere gast een verblijf heeft om niet te niet te vergeten.

Ontbijt

Ontbijt als een koning! Een uitgebreid aanbod, voor iedere gast wat wils. American Pancakes kunnen hierbij niet ontbreken. Ook zie je steeds vaker wafels tijdens het ontbijt. Creëer extra beleving en laat gasten hun eigen wafel bakken op het ontbijtbuffet! Bekijk snel ons aanbod voor het maken van de lekkerste pancakes en wafels.

Lunch

Pancakes zijn niet meer weg te denken tijdens het ontbijt, maar je ziet deze lekkernij ook steeds vaker terugkomen tijdens andere eetmomenten. Varieer met pancakes en maak een heerlijk lunchgerecht. Vanaf de basis met onze mix, of kies voor gemak met ons vriesvers aanbod.

Diner

Het diner afsluiten met een heerlijk dessert. Voor de gast een mooie afsluiter, voor jouw extra omzet! Maak met Alsa in een handomdraai de lekkerste dessert. Voor op het buffet of de dessertkaart.

Koffiebreak

Met het grootste gemak jouw gasten voorzien van iets lekkers bij de koffie? Dat kan met het assortiment “kant-en-klaar klein- & minigebak” van Dr. Oetker Professional. Deze lekkernijen, zoals roomboter appelplaatcake, muffins, slagroomsoesjes en brownies zijn snel te ontdooien, voor jullie gemak, maar met de juiste kwaliteit voor de gast.

Roomservice

Op elk moment wil je hotelgasten snel bedienen, ook voor roomservice. Pizza Perfettissima is hiervoor een perfecte invulling. Het bereiden van deze pizza kan iedere werknemer: van de chef tot receptioniste. Haal de pizza uit de vriezer, schuif het in de oven en serveren maar. En dat in slechts 4 minuten. Zo maakt iedereen super snel een “Pizza Perfettissima”.

Vegan

Het vermijden van allergenen wordt steeds belangrijker ook in Hotellerie. Gasten zijn steeds bewuster bezig met eten, er is een groeiende groep gasten die geen gluten of koemelk nuttigen of die een vegan leefstijl volgen. Hiervoor hebben wij een oplossing, de Vegan Pannenkoekmix Glutenvrij. Deze mix is vrij van gluten, melk en ei. Een eenvoudige oplossing voor het afdekken van meerdere allergieën en levensstijlen, met 1 mix een product op tafel geschikt voor iedereen.

Advies over de invulling bij jouw hotel

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op

Om spam te bestrijden, selecteer hieronder de afbeelding van de Pannenkoeken.

Door op versturen te klikken, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Cookies

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

De noodzakelijke cookies en anonieme statistieken zijn altijd automatisch actief; als je op "accepteer alle cookies" klikt, accepteer je ook de optionele cookies. Wanneer je zelf wilt kiezen welke cookies je aanzet, klik je op “cookie instellingen”.

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Voor sommige soorten hebben we je toestemming nodig.

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Deze cookies verzamelen anoniem gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies verzamelen gegevens over hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies maken het mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen. Ook kunnen deze cookies worden gebruikt om gepersonaliseerde advertenties te tonen en daarom kunnen deze cookies je surfgedrag op verschillende websites volgen.