Pizza Perfettisima de perfecte totaaloplossing voor hotellerie!

Voor de hotellerie is pizza op de menukaart plaatsen een slimme keuze. Er zijn namelijk veel mensen die in Google zoeken dat ze pizza willen bestellen in hun hotel. Kost een pizza bereiden veel tijd? Nee, met Pizza Perfettissima, serveer je binnen 4 minuten een pizza aan jouw hotelgasten!

Pizza Perfettissima biedt een compleet concept waarmee je snel en gemakkelijk margerijke pizza’s toevoegt aan jouw menukaart. Van vegan basis tot getopte clean label pizza, van oven tot service; aan alles is gedacht! Voor jong en oud creëer je een authentieke Italiaanse pizza beleving. Een pizza is inzetbaar op meerdere momenten van de dag en is ook ideaal voor als roomservice.

Onze voordelen:

-  Binnen één week staat er pizza op jouw menukaart
- Plug & Play oven
- Inclusief promotiemateriaal zoals pizzadozen en tafelkaarten

Pizza Perfettissima Guesthouse Hotel - YouTube

1. Loop geen marge mis

Een pizza is heerlijk tijdens een hotel overnachting. Door zelf pizza te verkopen, houd je externe partijen buiten de deur met een eigen pizza aanbod. Laat hotelgasten zelf de pizza ophalen of breng deze langs als roomservice. Wij hebben ook pizzadozen zodat de pizza warm, knapperig én smaakvol blijft. Verkrijgbaar bij de grossier en in onze webshop.

Bestel bij de grossiers

2. Authentieke pizza beleving

Alle pizza’s zijn clean label met ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Het is gemaakt van deeg dat in de oven nog rijst. Het resultaat: een ambachtelijke Italiaanse pizza met een krokante deegrand. Een échte Italiaanse pizza.

3. Breed assortiment

Het pizza assortiment bestaat uit maar liefst 8 verschillende pizza’s. Top zelf de 29 cm vegan basis pizza af. Óf kies voor een volledig getopte 29 cm pizza: Margherita (v), Quattro Formaggi (v), Verdure Grigliate (v), Salame, Tonno of BBQ Pollo. Of kies de kleinere pizza Margherita van 22 cm: ideaal voor kinderen of tijdens de lunch.

Bekijk ons assortiment

4. Geen voedselverspilling

Met onze pizza’s heb je geen voedselverspilling. De pizza’s zijn direct vanuit de vriezer te bereiden en hoef je niet ontdooien. Je kunt direct inspelen op bestellingen en hoeft geen inschatting te maken van de verkoopaantallen. Zo heb je aan het einde van de dag geen ontdooide pizza’s waar je niets meer mee kunt.

5. Inzetbaar op meerdere momenten

Een pizza is heerlijk tijdens een hotel overnachting en geschikt voor meerdere eetmomenten. Serveer pizza als snack, lunch en diner in het hotel restaurant. Ook ideaal als roomservice.

6. Door iedereen te bereiden

Het bereiden van onze pizza’s kan iedere werknemer: van de chef in de keuken tot de dame bij de receptie. Haal de pizza uit de vriezer, schuif het in de oven en serveren maar. En dat in slechts 4 minuten. Zo maakt iedereen super snel een “Pizza Perfettissima”.

7. Snel bereid

Op elk moment wil je hotelgasten snel bedienen. Met ongeveer 4 minuten baktijd is een pizza snel klaar. Het enige wat je hoeft te doen is: pizza uit de vriezer halen, af te bakken en uit te serveren. Wat een snelle service!

Bekijk de baktijden per oven

8. Eenvoudig starten

Wij denken graag met je mee voor de perfecte invulling op jouw locatie. Dr. Oetker Professional regelt vervolgens alles voor je. Pizza’s, een plug and play oven én snelle service in één. Binnen een week heb jij Pizza Perfettissima op jouw menukaart.

Direct naar de webshop

Benieuwd geworden naar het Pizza Perfettissima concept?

Onze pizzaconsultants adviseren je graag!