Pizza Perfettissima: de pizza totaaloplossing voor leisure! 

Voor leisure blijft pizza een populair gerecht op de menukaart. Wist je dat er ongeveer 2.500 - 3.000 pizza's per jaar worden verkocht op een camping met 200 staanplaatsen? Ben jij al gestart met de verkoop van pizza's?
Ingewikkeld? Welnee! Dr. Oetker Professional heeft de oplossing voor jou: Pizza Perfettissima!  

Pizza Perfettissima biedt een compleet concept waarmee je snel en gemakkelijk margerijke pizza’s toevoegt aan jouw menukaart. Van vegan basis tot getopte clean label pizza, van oven tot service; aan alles is gedacht! Creëer eenvoudig voor jong en oud een authentieke Italiaanse beleving. Inzetbaar als snack, lunch en diner. Bezorg jouw gasten het ultieme Italiaanse vakantiegevoel in eigen land. 

Binnen één week startklaar
- Plug & Play oven
- Ondersteunend materiaal zoals pizzadozen en tafelkaarten

''We zijn overgestapt naar Pizza Perfettissima omdat wij met een bodem van betere kwaliteit wilden werken. De smaak van de pizza is beter en ziet er rustiek uit. Een perfecte bodem om mee te werken!’'
Vakantiepark ’T Hooge Holt, Gramsbergen

Pizza Perfettissima: de perfecte totaaloplossing!

8 redenen om te starten met Pizza Perfettissima

1. Margerijk

Een pizza is een margerijk product en wordt frequent besteld op leisure locaties. De verkoop adviesprijs is gemiddeld €9. Pizza Perfettissima zet je binnen één week op je menukaart. Heerlijk op locatie. Door ook in te spelen op take away bedien je ook de gasten die een pizza afhalen. Lekker om in het vakantiehuisje of bij de campingtent op te eten!

2. Authentieke beleving

Pizza Perfetissima biedt clean label pizza's met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Onze pizza's zijn gemaakt van deeg dat in de oven nog rijst; wat een krokante, ambachtelijke deegrand als resultaat geeft. Zoals het hoort bij een echte Italiaanse pizza!

3. Breed assortiment

Ons pizza assortiment bestaat uit 8 verschillende pizza’s. Top zelf de 29 cm vegan basis af of ga aan de slag met een volledig getopte 29 cm pizza. Kies uit: Margherita (v), Verdure Grigliate (v), Quattro Formaggi (v), Tonno, Salame of BBQ Pollo. Of ga voor de kleinere pizza Margherita van 22 cm: ideaal voor kinderen of tijdens de lunch.

Bekijk ons assortiment

4. Geen voedselverspilling

Onze pizza’s hoef je niet te ontdooien. Direct vanuit de vriezer te bereiden. Je hoeft geen inschatting te maken in de verkoopaantallen en kunt direct inspelen op de vakantie drukte. Ook heb je aan het einde van de dag geen ontdooide pizza’s waar je niets meer mee kunt.

5. Loop geen marge mis

Heerlijk op locatie en tevens perfect voor take away en delivery. Laat gasten zelf de pizza ophalen of breng deze zelf rond op de camping of het vakantiepark. Zo houd je externe partijen buiten de deur en profiteer je zelf van de omzet. Dr. Oetker Professional biedt ook pizzadozen, zodat de pizza bij afhaal en bezorging knapperig, warm én smaakvol blijft. Deze zijn verkrijgbaar bij je grossier en in onze webshop.

Download kennisdocument

6. Door iedereen te bereiden

Elke werknemer kan onze pizza’s bereiden. Jij bepaalt of je werkt vanuit een vegan basis of een volledig getopte variant. Haal de pizza uit de vriezer, schuif deze in de oven, top de pizza eventueel nog af en serveren maar. Zo maakt iedereen super snel een 'Perfettissima' pizza.

7. Snel bereid

Niet alleen in het hoogseizoen, maar op elk moment wil je gasten snel bedienen. Met ongeveer 4 minuten baktijd is de pizza klaar. Het enige wat je hoeft te doen is de pizza's uit de vriezer halen, af te bakken en serveren maar. Dat is pas lekkere marge!

Bekijk de baktijden per oven

8. Service tot in de puntjes

Wij denken graag met je mee voor de perfecte invulling op jouw locatie. Dr. Oetker Professional regelt vervolgens alles voor je. Binnen een week heb jij Pizza Perfettissima op je menukaart. Pizza's, een plug and play oven en snelle service in één!

Direct naar de webshop

Vraag gratis een Proefbox Pizza Perfettissima aan OP=OP

Onze pizzaconsultants adviseren je graag!