Pizza Perfettissima: de pizza totaaloplossing 

Pizza is een populair gerecht op de menukaart. Wij bieden een compleet concept waarmee je snel én gemakkelijk margerijke pizza’s toevoegt aan jouw menukaart. Van vegan basis tot getopte clean label pizza, van oven tot service; aan alles is gedacht! Met pizza Perfettissima creëer je een authentieke Italiaanse beleving.

Een pizza is inzetbaar op meerdere momenten van de dag: als snack, lunch of als diner. Ook ideaal voor take away. Binnen 4 minuten zet jij een pizza op tafel!

De voordelen:

-  Binnen één week staat er pizza op jouw menukaart
- Plug & Play oven: de pizza oven is meteen gebruiksklaar
- Inclusief promotiemateriaal zoals pizzadozen en tafelkaarten


8 redenen om te starten met Pizza Perfettissima

1. Margerijk

Een pizza is een margerijk product en wordt graag door horeca gasten besteld. De verkoop adviesprijs is gemiddeld €9. Door zelf pizza te verkopen, houd je externe partijen buiten de deur. Met take away bedien je nog meer gasten én maak je nog meer marge.

2. Authentieke belevenis

Alle pizza’s zijn clean label en bevatten ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Het is gemaakt van deeg dat in de oven nog rijst. Het resultaat: een ambachtelijke Italiaanse pizza met een krokante deegrand. Zoals het hoort bij een echte Italiaanse pizza!

3. Groot assortiment

Het pizza assortiment bestaat uit 8 verschillende pizza’s. Top zelf de 29 cm vegan basis af of ga aan de slag met een volledig getopte 29 cm pizza. Het assortiment bestaat uit: Margherita (v), Quattro Formaggi (v), Verdure Grigliate (v), Salame, Tonno of BBQ Pollo. Of kies de kleinere pizza Margherita van 22 cm: ideaal voor kinderen of tijdens de lunch.

Bekijk ons assortiment

4. Geen voedselverspilling

Met Pizza Perfettissima heb je geen voedselverspilling. Onze pizza’s zijn direct vanuit de vriezer te bereiden en hoef je niet ontdooien. Zo speel je eenvoudig in op de drukte en hoef je geen inschatting te maken van verkoopaantallen. Je hebt aan het einde van de dag dus geen ontdooide pizza’s waar je niets meer mee kunt. Je bespaart dus direct!

5. Ideaal voor take away en delivery

Een pizza is heerlijk op locatie en tevens perfect voor take away en delivery. Laat horeca gasten zelf de pizza’s afhalen of ga deze bezorgen. Wij hebben ook pizzadozen zodat de pizza warm, knapperig én smaakvol blijft. Verkrijgbaar bij de grossier en in onze webshop.

6. Door iedereen te bereiden

Het bereiden van de pizza is super gemakkelijk en kan door iedere werknemer gedaan worden. Haal de pizza uit de vriezer, schuif deze in de oven, top de pizza eventueel nog af en serveren maar! En dat in slechts 4 minuten. Iedereen maakt zo super snel een “Pizza Perfettissima”.

7. Snelle bereidingstijd

Elk moment wil je gasten snel bedienen. Met ongeveer 4 minuten baktijd is een pizza snel klaar. Het enige wat je hoeft te doen is de pizza's uit de vriezer halen, af te bakken en serveren maar. Snelle service!

Bekijk de baktijden per oven

8. Service tot in de puntjes

Dr. Oetker Professional denkt met je mee over de perfecte invulling op jouw locatie. Wij regelen vervolgens alles voor je: pizza’s, een plug en play oven en snelle service. Binnen één week staat er Pizza Perfettissima op jouw menukaart.

Direct naar de webshop

Benieuwd geworden naar het Pizza Perfettissima concept?

Onze pizzaconsultants adviseren je graag!