Basistaart
![](https://www.oetker-professional.nl/images/1920x480-grab-textandimage/frambozenroom-petitfours-01-jpg.jpg)
Eindeloos variëren met 1 basistaart
Met een taartbodem gebakken van Koopmans Professioneel harde wenerdeegplakken maak je supersnel een heerlijke basistaart. Je kun variëren in formaat, de vulling en de topping om steeds iets nieuws te presenteren. Laat je inspireren door deze voorbeeld recepturen en maak je eigen variant.
Frambozentaart
Deze Frambozentaart kenmerkt zich door de eenvoudige bereiding. Als vulling gebruiken we banketbakkersroom. Kies in de zomer voor bijvoorbeeld frambozen en in de herfst juist voor typisch herfstfruit.
![basis taartbodem van harde wenerdeeg](https://www.oetker-professional.nl/images/800x600-grab-contenttextandimage/supersnelle-basis-taartbodem-van-harde-wenerdeeg-bijgesneden-jpg.jpg)
Limoen merengue
De basis van Koopmans Professioneel Harde wenerdeeg, gevuld met een crème van limoen en een topping van merengue.
![Limoen tarteletjes met merengue.jpg](https://www.oetker-professional.nl/images/800x600-grab-contenttextandimage/limoen-tarteletjes-met-merengue-jpg.jpg)
Tartelette Zoute karamel
Een andere variant is de basis vullen met zoute karamel en een topping met chocolade ganache.
![Tartelette zoute caramel.jpg](https://www.oetker-professional.nl/images/800x600-grab-contenttextandimage/tartelette-zoute-caramel-jpg.jpg)
Frambozen petitfours
Met mini-tartelettes op voorraad maak je zo een eyecatcher voor een high tea, sweet table of buffet. Vul met (fruit)room en decoreer met vers fruit.
![Frambozenroom petitfours](https://www.oetker-professional.nl/images/800x600-grab-contenttextandimage/frambozenroom-petitfours-01-jpg.jpg)