Bewaaradvies taarten en gebak
Hoe te bewaren
Kun je taart invriezen? En hoe kun je in de horeca grote hoeveelheden taart regenereren? De meeste taarten zijn goed voor te bereiden in bulk om vervolgens in te vriezen en weer te regenereren. Zie hier een paar handige tips.
Taart op basis van biscuit
Koelkast 2 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 6 uur
Kwarktaart
Koelkast 3 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 3 uur
Cheesecake
Koelkast 3 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 4 uur
Appeltaart op basis van Hardewener deeg
Koelkast 2 dagen
Regenereren Oven 160 °C / 10 minuten
Vriezer 1 maand
Ontdooien 6 uur
Moncou taart
Koelkast 3 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 3 uur
Soezen
Koelkast 2 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 4 uur
Cake
Koelkast 2 dagen
Opbergdoos 2 dagen
Vriezer 1 maand
Ontdooien 3 uur
Tartelet zonder vulling
Opbergdoos 2 dagen